Графа открива летния сезон с “Дим да ме няма” 11.05 | 10:01

Видеото към песента вече е готово

От Елена Кирилова

Няколко дни преди наградите на БГ Радио Графа разкри пред iNews, че в средата на май ще бъде готово новото му видео към песента "Дим да ме няма”. Средата на май почти дойде и Графа изпълни обещанието си.

В парчето участват Бобо и световната бийтбокс шампионка Pe4enkata, а видеото към него е дело на режисьора Васил Стефанов.

"Проектът е доста различен и нетипичен за мен. Стилът му е смесица от рага и хип-хоп с дъбстеп елементи”, сподели пред нас Графа.

Изпълнителят загатна за новото си начинание още по време на клубното си турне в страната. На всеки от концертите си той изпълняваше част от песента, за да види как ще бъде приета от феновете. Оказа се, че почитателите на Графа са особено доволни от парчето.

Първото цялостно изпълнение на "Дим да ме няма” видяхме по време на церемонията по връчването на наградите на БГ Радио тази година. Песента определено е крачка встрани от обичайното амплоа на Графа, когото сме свикнали да виждаме в ролята на страдащ любовник.

С "Дим да ме няма” певецът прави заявка за идните месеци, когато предполагаме парчето ще се върти нон-стоп и ще се превърне в новия летен хит.

Водещи

Най-четени