Гришо отсече: Дойдох, видях и го направих 13.02 | 10:47

Ето какво каза тенисистът след победата

От iNews.bg

За пореден път Григор Димитров се прояви като голям шегаджия на пресконференцията след триумфра на "София Оупън" в "Арена Армеец".

"Със сигурност това е най-емоционалната ми титла. Най-емоционалната ми седмица. Накрая имах изключителни нерви, но да играеш пред родна публика е много по-различно. Насладих се на всеки едни момент. До края на деня ще се радвам и от утре започвам пак да работя", заяви Гришо.

"В момента целите са ми големи. Искам да стигна до Лондон в края на годината. Искам да се насладя на титлата тук, а после ще мисля за останалото", заяви Димитров на въпрос, дали ще участва в турнира в София догодина.

"Трябва да си концентриран, но докато не чуеш съдията, продължаваш да играя. Със сигурност бях напрегнат. Не само в края на мача. Дори в самото начало. Никога не е лесно да затвориш мач, особено финал. Просто трябваше да запазя самообладание до края. Но в крайна сметка се гордея със себе си, че затворих мача в два сета. Най-голямото напрежение за един играч идва от самия него", коментира още Григор Димитров.

"Със сигурност ще ми остане един от най-добрите спомени – спечелването на турнира в България пред родна публика. Не е лесно да се играе стабилно вкъщи", каза още Гришо.

Още можете да прочетете на страницата Sporta.bg.

Водещи

Най-четени