Джони Деп и Амбър Хърд отново заедно 01.11 | 16:30

Двойката се събра, след като холивудският красавец убеждаваше актрисата да му даде втори шанс, изпращайки й цветя и поеми всеки ден в продължение на месец

От Мартина Панайотова

49-годишният Джони Деп отново спечели сърцето на Амбър Хърд със собственоръчно написани поеми специално за нея, които й пращал всеки ден в продължение на месец. А допълнението били красиво подбрани цветя. Коя жена може да устои на това и то с подател не кой да е, а актьорът, който изигра по незабравим начин самият Дон Жуан... 

През юни тази година Деп обяви раздялата си с Ванеса Паради. Любовта между двамата продължи 14 години. Но, когато човекът до теб не е любовта на живота ти, колкото и да е хубав общият ви сън, той приключва рано или късно.

Малко след това, през лятото, харизматичният актьор започна афера с колежката си от филмa "The Rum Diary” - 26-годишната красавица Амбър Хърд. Само че младата му изгора бързо заяви, че иска да бъде сама и не е готова за връзка.

Да, но капитан Джак Спароу не се отказва толкова лесно. Той започва да пише поеми, посветени на русата чаровница и да й праща цветя. И така всеки ден през септември, докато накрая Амбър не отлита директно за частния остров на ухажора си - на Бахамите. Добра тактика, Джони!

След връщането им от романтичната ваканция, актьорите са неразделни и Амбър е почти всяка вечер в имението му в Лос Анджелис, макар по-рано да го е предупредила, че не иска отношенията им да стават прекалено сериозни.

И това, ако не е типична женска логика... или, по-скоро, отсъствие на такава. 


Водещи

Най-четени