"Инжектирай дози музика вместо доза дрога!" 26.06 | 14:44

"Гради живота си без наркотици", апелират още към младите организаторите на концерта във Видин

От Андриян Георгиев

По повод на Световния ден за борба с употребата и трафика на наркотици утре във Видин се организира концерт под мотото "Инжектирай дози музика вместо доза дрога!".

Това съобщи Красимира Елисеева, председател на Областния съвет по наркотичните вещества към община Видин, цитирана от БТА.

Обединявайки музиката и танца, концертът отправя послание към младежите: "Гради живота си без наркотици", каза още Елисеева, обяснявайки идеята на организаторите да ангажират вниманието на младите хора към процеса за преодоляване на предизвикателствата на нашето време.

От 19:00 ч. утре Областният съвет по наркотичните  вещества, с подкрепата на Видинската митрополия, Художествената галерия "Никола Петков" и Регионалния инспекторат по образованието, организира концерта, на който специални гости ще бъдат музикантите от група AJABEZ.

На откритата сцена в крайдунавския парк ще танцуват Slide Back Craw, ще пеят Лора и Ангел. 

В крайдунавския парк ще бъдат изложени табла с позицията, мненията и рисунките на видинските ученици на тема "Наркомании".

От Видинската митрополия ще бъдат поставени на подходящо място свещници, на които всеки желаещ ще може да запали свещ. Свещеници ще прочетат молитвата "Неупиваема чаша", ще бъдат раздавани икони на Света Богородица.

Водещи

Най-четени