3 нови автобусни линии ще улеснят движението в Търговище 29.12 | 12:27

По желание на населението ще бъде разкрита и автобусна линия през почивните дни в направлението Любичево - Трескавец - Коноп- Омуртаг

От Ивелина Георгиева

Три нови автобусни линии ще бъдат разкрити в община Търговище, предава БТА.

Едната автобусна линия ще се движи по маршрута от град Антоново до град Попова всеки ден без вторник и четвъртък.

Часът на тръгване е 8.10, а на пристигане - 9.06. Обратният курс от Попово е в 14.30 ч. и ще пристига в Антоново в 15.26 часа. Линията ще бъде полезна за студентите в Русе и пътуващите в това направление.

Другата линия, която ще бъде открита ще се движи по маршрута от Антоново до Омуртаг, като автобусът ще тръгва в 12.00 часа и ще пристига в 12.37 часа. Обратният курс е от Омуртаг в 17.30 ч. и ще пристига в Антоново в 18.07 ч. Линията ще се работи през делничните дни.

По желание на населението ще бъде разкрита и автобусна линия през почивните дни в направлението Любичево - Трескавец - Коноп- Омуртаг, с час на тръгване от Любичево в 07.45 ч. и пристигане в Омуртаг в 08.35 часа. Обратният курс от Омуртаг е в 16.30 ч. и ще пристига в Любичево в 17.20 часа.

Пускането на трите нови линии е одобрено от транспортната комисия към областната администрация в Търговище на заседание, ръководено от заместник-областния управител Николай Дяков.

 

Водещи

Най-четени