VIVACOM обявява 110 свободни стажантски позиции през 2014 г. 18.03 | 11:14

Студентите ще работят по индивидуални проекти и ще получат възнаграждение за положения труд

От iNews.bg

VIVACOM дава старт на своята Лятна стажантска програма, като обявява 110 свободни позиции, което е с 30 повече в сравнение с предходната година.

11-ото издание на най-мащабната програма за летен стаж в страната ще протече под надслов "Мисия ЕВОЛЮЦИЯ – развий себе си!” и ще даде възможност на студенти от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Плевен и Русе да станат част от екипа на компанията в продължение на 3 месеца.

В резултат на стажантската кампания всяка година VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, част от които биват назначавани на постоянна работа към телекома. Миналогодишната кампания доведе до наемането на 38% от участниците.

Стажантската програма на VIVACOM предоставя на младите хора както практически знания от едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, така и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминават през специално създадени за тях обучения по бизнес етикет и презентационни умения.

Освен това те получават възможността да работят по индивидуален проект, резултатът от който могат да включат в своята автобиография. Като допълнение VIVACOM предоставя на успешно завършилите стажантската програма препоръки и сертификати.

Всеки студент, желаещ да кандидатства за летен стаж във VIVACOM, може да го направи през сайта на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април.

През настоящата 2014 г. VIVACOM ще приема стажанти в близо 20 дирекции, сред които са "Поддръжка и изграждане на мрежата", "Информационни технологии", "Експлоатация и архитектура на мрежата", "Продажби", "Продукти и услуги", "Маркетинг", "Човешки ресурси", "Корпоративни комуникации", "Правни въпроси", "Регулация и конкуренция", "Финанси", "Обслужване на клиенти" и др.

Водещи

Най-четени