Българин ще има "най-добрата работа в света"? 04.10 | 15:27

Кирил Христов е фаворит в конкурс, който може да му я осигури

От Лазар Тодоров

Oпределено "Най-добрата работа в света" е да се пътешества. Колкото може повече и все там, където могат да се видят невиждани неща.

Българинът Кирил Христов е един от фаворитите в конкурса Best job around the world и в момента е класиран втори.

Неговото едноминутно клипче визитка без проблем мина в топ 100, а видеото му за родния му град София му отрежда второто място. Основният му конкурент е хърватинът Томислав.

Конкурсът "Най-добрата работа в света" предоставя тръпката на всички участници да помечтаят за далечни пътешествия. Награда е 100 000 долара и този, който я спечели ще обикаля надлъж и нашир по света, за да пише пътеписи.

Победителят ще трябва да публикува впечатленията и вълненията си под формата на пътеписи в социалните мрежи и да пуска клипчета в YouTube.

Кирил Христов е на 33, студент и блогър. Работил е в български медии, а в момента има онлайн бизнес. Мечтата му е да пътешества и да обиколи света.

Кирил си е набелязал няколко интересни дестинации. Това са вторият по големина Хавайски остров Мауи, Токио, Банкок, паркът Йелоустоун в САЩ, Рейкявик - все интересни места, където се крият вълнуващи приключения.

Петимата финалисти ще бъдат поканени на интервю от организаторите, а Кирил Христов може да подкрепите тук.

Най-четени