Международна трудова борса за младежи в Добрич 06.06 | 08:07

Ще се търсят дори фотографи за Черноморието в Румъния и България

От Кремена Бедерева

Ученици и студенти от пет държави ще търсят реализация на международна трудова борса, която ще се проведе в Добрич на 6 и 7 юни.

В нея ще участват работодатели от Румъния и България, съобщиха организаторите от Добруджанско аграрно и бизнес училище. На борсата ще бъдат представени свободни работни и стажантски позиции за търговски представители, дистрибутори, техници, монтьори на селскостопанска техника, общи работници за земеделие, хотелски и ресторантьорски персонал.

Ще се търсят дори фотографи за Черноморието в Румъния и България. По време на борсата, която е подкрепена от дирекция "Бюро по труда" в Добрич, ще могат да се получат съвети за намиране на работа, за подготовка на автобиография и провеждане на интервю.

Събитието се организира от Добруджанско аграрно и бизнес училище и Сдружение "Маре Нострум" - Румъния по проект "ИНО - ДЖОБС: Създаване на възможности за заетост в трансграничния регион чрез идентифицирането на иновативни работни места и предоставяне на специализирано обучение".

Водещи

Най-четени