Мениджъри споделят опит на семинари в Пловдив, Бургас и Варна 05.04 | 09:15

Събитията са през април, май и юни

От Нели Минчева

През април, май и юни 2011 г. ще се проведе бизнес събитието MySuccess.bg Roadshow 2011 - Бизнес Форуми за добри практики от водещите български компании в регионите: Пловдив, Бургас и Варна, съобщиха организаторите.

Три са датите за провеждане на регионалните бизнес форуми: 19 април – Пловдив, 31 май – Бургас, 15 юни – Варна.

Към момента сред потвърдените лектори в Пловдив са Иван Куков, собственик и изпълнителен директор на Филкаб АД, и Станислав Разпопов, изпълнителен директор на Дунапак Родина. Изпратени са покани и на изпълнителните директори на Филикон, Maxcom, КЦМ Пловдив, Сиенит Холдинг АД, Булагро АД, Тед Инвест, Биовет Пещера, Атаро Клима и Маджаров ЕООД.

За лектори в Бургас са поканени изпълнителните директори на Лукойл Нефтохим, Промет Стийл АД, Кроношпан България ЕАД, Победа АД, Трансвагон АД, Евробилд ООД, Дамвент, Винпром Карнобат.

Във Варна покани са изпратени на изпълнителните директори на Варна Агрополихим, Теси ООД, Интерсервиз Узунови АД, Херти АД, Хигия АД, Хидрострой, Кораборемонтен завод Одесос АД и Златни пясъци АД.

Защо са поканени точно тези лектори?

За всеки управител на малка или средна фирма е важно да научи как мениджърите на тези компании са израснали през годините и с какви трудности са се сблъскали по време на своето развитие. Какви грешки и какви успешни проекти са реализирали, кои са трудните решения, които са взели, какво се случило по време на финансовата криза през тази година, какви мерки са предприели за да се справят по-добре, как са се справили. Кои са начините за мотивацията на ключовите им служители, как са се справили с проблемите на растежа, каква е фирмената им култура, как са стигнали до върха. Тези, които винаги са работили в България, а не са само известни теоретици с невинаги подходящи решения за местните условия.

 

Какво ще се случи на форума?

По предварителна програма на събитието в рамките на 30-35 минути ще се презентират шестима от лекторите.

По-късно през деня в 13.30 часа е отделен и половин час за т. нар. "networking” – предварително уредени срещи с участниците и лекторите във форума. По този начин ще бъде дадена възможност и на всички регистрирани участници да осъществят полезни професионални контакти по време на бизнес събитието. Следобедните сесии ще бъдат под формата на дискусии на две основни теми - финансиране на бизнеса и европроекти, и маркетинг и продажби – как да привличаме и задържаме клиентите чрез нашите конкурентни предимства, които вълнуват бизнеса.

Водещи