Русенската опера с "билетна каса на колела" 08.07 | 15:50

Желаещите ще могат да си купят билети от тролейбусите в града

От Десислава Маданска

Русенската опера пусна "билетна каса на колела". По този начин всички пътници, които ползват тролейбусната мрежа на града, ще могат да си закупят от кондуктора и билети за музикалния фестивал "Сцена край реката 2013" със специални отстъпки в цената. Това съобщиха от културната институция в крайдунавския град, предаде БТА. 

От външната страна на тролейбусите, в които може да се закупи билет за спектакъл от програмата на фестивала, е поставен афишът на "Сцена край реката".

Билетите на касата на операта за концерта "Цигулката в киното" на 11 юли са почти изчерпани.

За желаещите да чуят на живо обичани филмови мелодии и да се срещнат с незабравими кадри от "Червената цигулка", "Списъкът на Шиндлер", "Кръстникът", "Дам  в лилаво", "Гладиатор", "Хари Потър", "Мисията невъзможна", "Карибски пирати" тролейбусите са последна възможност, откъдето да си закупят пропуск. 

В програмата на фестивала предстоят концерт-спектакъл "От Виена до Бродуей", който ще се състои на 17 юли, "Риголето" от Верди - на 19 юли, "Кармен" от Бизе на 29 юли, концерт с канцонети на Калуди Калудов на 1 август, както и отложеният поради лошото време спектакъл на "Аида" за 13 август. 

Водещи

Най-четени