Столичен квартал повишава уменията на администрацията си 25.06 | 09:32

Проект за повишаване знанията и уменията на служителите за подобряване административното обслужване на гражданите и бизнеса започва столичният район „Люлин”

От Кремена Бедерева

Проект за повишаване знанията и уменията на служителите за подобряване административното обслужване на гражданите и бизнеса започва столичният район "Люлин”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Проектът е на стойност малко над 88 хил. лева и се финансира по Оперативна програма "Административен капацитет” чрез Европейския социален фонд в рамките на процедура по подприоритет 2.2. "Компетентна и ефективна държавна администрация” за повишаване на квалификацията на служителите в администрацията, Договор № 13-22-47/06.01.2014 г. по ОПАК.

Той ще се изпълнява в рамките на 9 месеца и обхваща дейности по обученията на специфичните знания и умения на служителите от администрацията, които ще имат своя полезен ефект върху цялостната дейност за повишаване качеството на административните услуги в Столична община – район "Люлин”.

За участие в пресконференцията са поканени представители на Столична община, кметове на други райони, общински съветници, граждани и представители на бизнеса.

Водещи

Най-четени