Фондация "Димитър Бербатов" започва проекта "Награди за успели деца" 23.12 | 13:43

Проектът се осъществява за четвърта поредна година

От Даниел Любомиров

В навечерието на Коледа, Фондация "Димитър Бербатов" стартира своя проект "Награди за успелите деца на България" - 2011. За четвърта поредна година фондацията на един от най-успелите българи започва събирането на номинации на деца, постигнали успехи през 2011 г. в областта на изкуствата, науката и спорта.

Периодът на номиниране е отворен от 23 декември 2011 г. до 12 февруари 2012 г. Родители, близки, учители, съученици, съседи, както и самите ученици, могат да номинират изявилите се деца на сайта на проекта. Номинирането се извършва при спазване на детайлно обявени изисквания.

Номинираният трябва да е ученик от I до XII клас с отличени постижения през 2011 г. в областта на изкуствата, науката или спорта, от участие във форуми (конкурси, олимпиади, концерти или други състезания) в България или по света.

Участие в проекта "Награди за успелите деца на България" и тази година могат да вземат и децата от българските училища зад граница, които се класират отделно и ще получават отделни награди. Специална награда се връчва на деца, които са заявили своята гражданска позиция в обществото с участие в различни социално значими кампании.

За успехи през 2010 г. бяха направени около 4 000 номинации, а от тях 658 бяха одобрени по критериите на проекта.

Водещи

Най-четени