Фотографска изложба насърчава кампания за набиране на приемни семейства 25.06 | 15:49

Снимките могат да бъдат видени от 25 юни до 25 юли в Mall София

От Ивайло Ачев

Днес (25.06.11) фондация "За Нашите Деца” откри фотографска изложба на тема "Моят най-щастлив спомен с мама и татко” в "Mall Sofia”. В нея са представени семейни фотографии на популярни личности и приемни семейства.

Събитието е част от кампанията за набиране на приемни семейства "Изоставените деца нямат нужда от съжаление, а от семейство” и има за цел да фокусира общественото внимание върху нуждата от семейна грижа за всяко дете.

Семейните снимки на Мариана Попова, Борко Чучков, Владимир Ампов-Графа, Богдана Трифонова, Поли Генова, Шошо, Симона Пейчева, Ива Стоянова, Марта Вачкова, Радост Драганова, Пейо Филипов, Мая и Крум Савови, Надя Обретенова, Спас Кьосев, Симо и Мариана Векилска ще могат да бъдат видени от 25 юни до 25 юли в Mall София. Със своите фотографии популярните личности и приемните родители искат да отправят посланието, че щастливите семейни моменти са много важни за развитието на всяко дете. Когато то няма шанса да бъде в семейна среда, то расте неуверено и тревожно, без индивидуална подкрепа и обич.

Изложбата бе открита от Поли Генова и детската музикална група "Бон Бон", като в началото всички фотографии бяха покрити с празни бели листа, символизиращи липсата на щастливи семейни спомени за децата от социални домове.

Водещи

Най-четени