Дъщерята на Брендо е жива 07.03 | 07:33

Похитителите са се свързали с родителите на Лара Банева

От Елена Кирилова

Дъщерята на Евелин Банев - Брендо е жива. Похитителите на момичето са се свързали с майка му Моника Добринова и са я уверили, че детето е добре, съобщава в. "Стандарт”.

Към момента не е искан откуп за 10-годишното дете. Все още не е ясно дали пред родителите са поставени определени условия за освобождаването на Лара.

Единствените улики, оставени от похитителите на момичето, са две гилзи от пистолет. Охранителните камери на къщата са заснели отвличането, а полицията вече е взела и показанията на двама охранители и на продавачка от съседно кафене, която е станала очевидец на отвличането.

Номерата на джипа, с който е отведена Лара е бил с различни преден и заден номер, показва записът от камерите. Установено е, че предната табела е от стара кола марка Mazda, която отдавна не е в движение. Тя е собственост на възрастен мъж. Другият номер пък е от джип, собственост на лизингова къща.

В района на всички възлови места и изходи на столицата има полиция, а в района между Бояна и Драгалевци се наблюдават определени къщи.

По думите на продавачката от кафенето, тя чула детски писък и два изстрела. Тя излязла на улицата, но веднага легнала на тротоара, защото видяла въоръжените мъже. Според нея те са били с едро телосложение и са носили черни чорапи на главите.

Шофьорът, който вече е в по-добро здравословно състояние, е улучен два пъти в гърба, защото се опитал да избяга. Според криминалистите отвличането е станало за около 2 минути.

Водещи

Най-четени