Разложките абитуриенти ще празнуват на 26 май 10.04 | 11:30

Заради евроизборите празникът е изместен

От Кремена Бедерева

На 26 май ще празнуват всички абитуриенти от разложките училища, съобщиха от общината.

Зрелостниците от СОУ "Братя Каназиреви", Професионалната гимназия по транспорт, Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии "Никола Стойчев", Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство ще имат своята приказна вечер на тази дата, когато всички ще се съберат на централния площад в Разлог.

По традиция кметът на общината инж. Красимир Герчев ще отправи поздрав към абитуриентите, след което ще последват празнични илюминации. Истинска еуфория завладява Разлог по време на абитуриентските балове, когато вече завършилите ученици дефилират по червен килим под арки от балони, информираха още от общината.

Традиционно абитуриентските балове в Разлог се провеждат на 24 май, но поради изборите за Европейски парламент на 25 май, за празничното събитие е определен следващият ден.

Предстоят организационни среща между представители на община Разлог, Районното управление на МВР и директорите на училищата, на която ще се уточнят детайлите за безпроблемно протичане на най-красивия ден за завършилите ученици.

Водещи

Най-четени