Една от най-очакваните сватби тази година на бизнесмена Даниел Бачорски вече е факт 25.07 | 12:14

Той и любимата му се венчаха на най-романтичното място в Италия край езерото Комо. Булката смени две рокли на празника и развяха българското знаме, играейки хоро. А по-късно разрязаха 7-етажна торта

От iNews.bg

Една от най-очакваните сватби тази година на бизнесмена Даниел Бачорски вече е факт. 

Той и любимата му се венчаха на най-романтичното място в Италия край езерото Комо. Булката смени две рокли на празника и развяха българското знаме, играейки хоро. А по-късно разрязаха 7-етажна торта. 

Украса

Двойката сключи църковен брак в България на 17 юни, което е любимото число на Даниел. На церемонията бяха само семействата им, а дни по-късно организираха партито в страната на пастата и пицата.

В риалити формата "Златната ябълка" бизнесменът обеща, че този специален ден иска да бъде в чужбина с много хора. Разликата е там, че жена му Атанаска избра да бъде отново в по-тесен кръг с най-близките им приятели.

Разбра се, имаше и шаферки, чийто цвят на роклите беше отново много нежен – пепел от рози. Най-малките шафери пък бяха общото им дете Дани и малката Емели.  

Приятели 

Булката се бе погрижила за украсата, която бе от бели рози, свещи и малки лампички, но подготовката за всичко това започна много по-рано. В личния си профил инфлуенсърката споделяше подробно как изработва и подаръците за гостите си.

"Тъй като е горещо, затова подготвих за всички дами по едно ветрило, в комбинация с бели картонени чадърчета", издава брюнетката. Грижовната младоженка помислила и за близката й приятелка, която на сватбата след полунощ имала рожден ден.

"Моето булче ми носи торта от София до Комо, за да ме зарадва в дванадесет часа", сподели рожденичк

Водещи

Най-четени