Ето кой замести контузения Боно на концерт на U2 02.12 | 19:30

Колегите подкрепиха певеца по време на трудния момент

От Беатрис Николoва

Легендата Боно беше достойно заместена по време на концерт на U2. Брус Спрингстийн, а след това и Крис Мартин от "Coldplay" отмениха контузения Боно на концерта на рок групата в Ню Йорк, посветен на Световния ден за СПИН.

Спрингстийн изпълни "Where the Streets Have No Name" и "I Still Haven't Found What I'm Looking For" заедно с останалите музиканти от "U2" на "Times Square " пред няколко стотици фенове, които не се изплашиха от дъжда.

Освен на борбата срещу СПИН, гастролът бе посветен и на контузения Боно, който получи наранявания при падане от велосипед. Спрингстийн заяви пред публиката, че неговият приятел и фронтмен на групата се възстановява в Дъблин.

Крис Мартин изпя с музикантите на групата му "Sending My Love to Bono". Инцидент с велосипед в нюйоркския "Central Park " предизвика множество наранявания на изпълнителя с фрактури на черепа, на лявото рамо и лакътя.

След нещастния случай певецът претърпя 5-часова операция. Концертът бе открит от бившия президент на САЩ Бил Клинтън, който изтъкна, че бил лично помолен за това от Боно.

Водещи

Най-четени