"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?
Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
ЕК съди България заради липсата на обществени поръчки в частните болници
Адвокатът по медицинско право Мария Шаркова обяснява правните аспекти на казуса
17.12 | 15:30
-
Без дебати: Депутатите приеха удължителния бюджет на първо четене
От 1 януари до 30 юни 2026 година всички семейни помощи за деца се изплащат само в паричен вид
17.12 | 15:10
-
Хакери откраднаха данните на потребители на "Порнхъб"
„Искаме плащане на откуп в биткойн, за да предотвратим публикуването на данни и да ги...
17.12 | 15:00
Най-четени
-
ПП-ДБ: Призоваваме всички на протест утре - уредникът на Музея на социалистическите бюджети току-що нареди да се приеме стария крадлив бюджет
“Очевидно тази коалиция продължава да работи и не само запазва Пеевски в кабинета му - тя...
17.12 | 10:56
-
Станахме свидетели на абсурдна ситуация, която изненада дори и ГЕРБ, това заяви лидерът на "Възраждане"
По-думите му най-добре би било чисто нов бюджет, без никакви дългове.
17.12 | 10:59
-
Всичко за винетките: АПИ разясни за валидността, цените и сроковете
Вписването на символите от регистрационния номер може да бъде и на кирилица, и на латиница, но...
17.12 | 11:45