"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?

Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Агресия в детската градина: Възпитателка посягала физически, психически и сексуално на 4-годишно дете
Близо 9 месеца след подаването на първия сигнал за насилие над детето в детската градина са...
02.10 | 16:59
-
Започва пазарно проучване за българска разработка на дронове
Дончев каза това по време на петото издание форума за иновации и технологии в Югоизточна...
02.10 | 16:20
-
Зрелостниците в Русе получават безплатни билети за театър и опера
Насърчаване на културното развитие
02.10 | 15:59
-
Оранжев код в 20 области - валежи от дъжд и мокър сняг ще заливат страната утре
Температурите ще паднат до 4 градуса в западните райони, силен вятър ще духа по Черноморието
02.10 | 15:20
Най-четени
-
Тежък трафик и километрични задръствания на автомагистрала "Тракия"
Причината - нов ремонт на три отсечки
02.10 | 10:45
-
Пеевски към президента: Румене, излез!
"Румене, излез", завърши краткото си изявление пред журналисти Пеевски.
02.10 | 15:00
-
Желязков: България успешно пази европейските граници
Нашите усилия са да бъдат връщани нелегалните мигранти в страните по произход, посочи...
02.10 | 14:15