"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?

Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Детските градини в София няма да затварят за по един месец през лятото
Затваряне – само при основен ремонт
14.04 | 12:30
-
Петков: Според анализ 44% от пътните жертви могат да се обяснят с нивото на корупция в дадената страна
Петков цитира данни от анализ в 169 държави, според който 44% от пътните жертви могат да се...
14.04 | 12:45
-
Светският хроникьор Евгени Минчев бе заклещен в нетрезво състояние в центъра на София 2
Инцидентът е станал вчера вечерта, малко след 21:00 часа.
14.04 | 12:15
-
Двама души са транспортирани в болница „Пирогов“ след нападението в района на Централните хали в София
Пострадалият е бил откаран по спешност в най-голямата болница в столицата за спешна помощ с...
14.04 | 11:15
Най-четени
-
Облачен понеделник, на места ще превали
Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°
14.04 | 08:00
-
Започва Страстната седмица
Днес, на Велики понеделник, започва Страстната седмица, която бележи последните дни от...
14.04 | 09:22