Вижте с какви храни да подобрите сексуалността си 14.09 | 15:44

Храните, които ще ви докарат до "душевен оргазъм"

От Лазар Тодоров

Откакто хората са установили, че сексът не е само за възпроизвеждане, а e едно от най-големите удоволствия на света те се опитват да подобрят любовните си авантюри. Хората опитват по всякакъв начин да си дадат един бърз отскок на либидото и да подобрят ерекцията си въобще да изпитат нови преживявания в секса.

Човечеството непрекъснато търси афродизиаци от естествените храни, като мед и шоколад до извратените като наркотика Испанска муха. Учени от университета в Байлор са провели експеримент, за да издирят най-добрите естествени възбудители. Те са организирали обяд, на който са поканили много хора, като целта е те да готвят различни храни, които според тях са афродизиаци. 

Експеримента на учените е проведен като състезание и надпреварата печели ястието с най-добър вкус и това , което носи най-голяма възбуда. Едни от най-често използваните храни от участниците са шоколад, плодова салата и лимон. 

"Медицински доказателства за ефекта на храната върху либидото наистина липсват", споделя доктор Долорес Ламб от университета.

"Ако искате хапче за сексуална мотивация, знаем какво да изпишем, но при храните не е така", споделя Ламб. 

Според лекарката този обяд насърчава хората поне малко да се грижат за либидото си с помощта на естествените съставки и да спрат да използват лекарства, пише Mens Journal.

Според лекарите "секси" храните са разделени на три категории. Първата от тях се определя чрез формата на плода, някой от тях могат да предизвикат сексуално желание само с външността си. Например бананите и стридите, които много наподобяват сексуалните органи на хората.

Втората категория е отделена за храните създадени въз основата на текстура, като например праскови и авокадо. И на последни място са храните, които наподобяват телесни течности, като лютивите чушки и тези които асоциират хубави моменти от живота. Например меда често се свързва с медените месеци.

Учените казват, че те може да не са хапчета, които да подействат на момента, но все пак ако правилно се използват могат да свършат чудесна работа. Едни от най-добрите храни, които можете да използвате са мед, шоколад, кафе, червено вино и други храни, които да подобрят сексуалните ви усещания.

Водещи

Най-четени