Влез във форма за морето, спечели награда! 06.06 | 11:20

Инициативата „Висящо шкембе не ходи на море“ продължава

От Нели Минчева

Каква ви е ползата да се снимате безцелно запред Facebook в парка, пред огледалото, на почивка, с гаджето, с кучето, с детето, котката и фикуса? Най-много да получите някое и друго харесване под снимката или да съберете десетина коментара.

Да, виртуалното общуване е важно. Но! Има и по-важни неща, отново свързани със снимки.

Преди време ви съобщихме за ентусиастката инициатива на сайта
FitWell.bg, наречена "Висящо шкембе не ходи на море". Както може би се досещате, става дума за това, че е редно да се появите на плажа в най-добрата си форма, със стегнато и оформено тяло, привличащо възхитените погледи на представителите на срещуположния пол.

Е, сега бързаме да ви предупредим, че до края на тази кампания остава съвсем малко време. Имате още едва около две седмици, за да успеете да се включите и да спечелите награда.

Въпреки че са предвидени няколко реални такива, всъщност всеки участник печели – стопявайки излишните мазнини по тялото си.

Защото условията за участие са следните:

- Тренирайте! (Каквито спортове или упражнения си изберете);
- Снимайте се! (Снимка или видео. Или и двете);
- Споделете! (Публикувайте снимката или видеото на фен-страницата на FitWell.bg).

На 24-ти юни ще станат ясни имената на трима от участниците, които, изтеглени чрез томбола, ще спечелят съответно пудовка от 16 кг, един комплект разглобяеми дъмбели от 15 кг и втори комплект дъмбели от 10 кг.

Повече за инициативата можете да прочетете във FitWell.bg. Успех!

Водещи

Най-четени