Горещи уелнес удоволствия за зимните дни 17.01 | 11:00

В уелнес центъра на ВИТОША Парк Хотел в София знаят как да се погрижат за вас

От Кремена Бедерева

Преминахме през цял куп празници – и ядене, и пиене, и килограмите и умората започнаха да натежават. Всички сме уморени от толкова много празнуваме и имаме нужда от един истински релакс. 

Но не изпадайте в паника. Колегите от Fitwell.bg предлагат много приятен вариант – редовни уелнес глезотии, а подходящото място за целта е уелнес центъра на ВИТОША Парк Хотел.

Центърът за отдих разполага с компактна фитнес зала и басейн, но истински впечатляваща е комбинацията от горещи удоволствия, които топят напрежението буквално за минути. Класическата сауна и традиционната парна баня са задължителна част от успешната формула за почивка.

Ако пък търсите нещо различно, препоръчваме ви задължително да минете през инфрачервената сауна.  Фаворитът за добър отдих обаче е билковата сауна. Тук температурата е около 60 градуса, а влажността – 30-40%, което гарантира перфектен баланс във вътрешната среда.

Между всички тези удоволствия може да се насладите на чаша прясно изцеден плодов сок или свеж коктейл в зоната за почивка на комплекса.

Къде се намира комплексът и как да си направите резервация, вижте на Fitwell.bg.

 


Водещи

Най-четени