Екшън с ядосан мъж и екип на Спешна помощ в Русе 12.10 | 17:35

Русенецът ударил с юмрук по стъклото на линейката, парченце стъкло ранило шофьора, та чак го подгонил

От Кремена Бедерева

Мъж нападна екип на Спешна помощ в Русе. Информацията беше потвърдена от директора на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Пенка Бахчеванова.

Инцидентът станал около 22,30 часа снощи (11 октомври). Линейката била спряна на улица в кв. "Дружба", когато мъж слязъл от черна кола и започнал да се разправя с шофьора и дежурната фелдшерка защо още ги няма на адреса.

Малко преди това той се бил обадил на тел. 112, тъй като на негова близка с онкологично заболяване й прилошало. Фелдшерката и шофьорът му обяснили, че те нямат повикване за неговия адрес.

Връщали се от инцидент и вероятно повиканата от него линейка вече е на място. Мъжът обаче ударил с юмрук по страничното стъкло на колата на Спешна помощ и го строшил.

Парченце от него се забило в лицето на шофьора, от което му потекло кръв. Гневът му не спрял и той продължил да отправя заплахи към екипа, като дори подгонил шофьора около линейката.

През това време фелдшерката повикала полиция, а мъжът се качил в колата си и потеглил към блока, в който живеел. По-късно той бил разпитан в полицията.

Водещи

Най-четени