За да изглеждате добре по бански, започвайте диетата сега 22.04 | 14:32

За вдъхновение в предстоящата диета на британките им служат плажните снимки на знаменитостите, които изглеждат зашеметяващо по бикини

От Кремена Бедерева

Днес е най-вероятният ден британките да започнат своята лятна диета, за да изглеждат добре по бански и да се освободят от натрупаните излишни килограми през зимата, пише в. Daily Mail.

Веригата супермаркети поръча социологическо проучване, което да осветли нагласите на поданиците на Нейно Величество преди ваканционния сезон. То е обхванало 2000 пълнолетни мъже и жени.

82 на сто от дамите заявили, че силно желаят да се вталят до лятото, като 56 на сто от анкетираните искали да отслабнат с по 5 килограма.

Всички те бленували да изглеждат по бикини след 13 седмици като Дениз ван Оутен и Кели Брук. Мъжете имали съвсем друга нагласа - само 20 на сто възнамерявали да предприемат мерки, за да ограничат теглото си.

Една четвърт от анкетираните жени доверили, че за вдъхновение в предстоящата диета им служат плажните снимки на знаменитостите, които изглеждат зашеметяващо по бикини.

15 на сто дори залепвали такива фотоси на хладилниците си, за да ядат по-малко, допълва още БТА. Жените на около 30 години е най-вероятно да започнат от днес лятната диета, като си поставят за цел да бъдат и по-активни физически.

20-годишните били по-склонни да загърбят гладуването, а да се подложат на строг хранителен режим едва един месец преди плажния сезон.

Водещи

Най-четени