Защо чесънът е наш приятел? 14.03 | 13:42
Включването на пресен чесън в пролетното меню е изключително важно
Пресният чесън е известен като имуностимулант. Той е не по-малко употребяван от стария, защото полезните му съставки не са по-малко.
Пролетта е най-подходящият сезон за консумация на зеленчука. Освен, че пред този период е най-важно да подсилим имунната ни система, това е единственото време с годината, в което можем да се насладим на пресен чесън.
Той се бере малко преди главата му да бъде узряла и е ядлива както тя, така и перата му. Всяка част от него е пълна с полезни съставки, които си набавяме от разнообразно меню, а чесънът ни ги предлага накуп.
Вижте подробно ползите от натуралния антибиотик в Kulinar.bg.
Водещи
-
Оцелял от самолетната катастрофа: Имаше силен взрив, после машината започна да се движи странно
При инцидента загинаха 38 от 67-те души на борда, отбелязва агенцията. „Помислих, че самолетът...
27.12 | 17:59
-
БАБХ потвърди появата на вторично огнище на шарка по дребните преживни животни в село Желю войвода
Заразата е в стадо със 113 овце
27.12 | 17:40
-
Равносметката на 2024: Събитията, които развълнуваха България
Скандалите, разцепленията и динамиката на вътрешнополитическия живот, превърнали се в център...
27.12 | 17:00
-
24 юни (Еньовден) е Нова година за масоните
Тогава е най-кратката нощ, а според окулисти енергията на пълната луна способства израстването...
27.12 | 16:40
Най-четени
-
България се сбогува с няколко обичани личности през 2024 година, поклон пред паметта им!
Тази година България загуби много обичани и уважавани личности.
27.12 | 09:59
-
На 27 декември православната църква почита паметта на Свети Стефан
Денят на Свети Стефан се чества на третия ден след Рождество Христово - на 27 декември, и е...
27.12 | 09:40
-
Светлинно шоу вместо заря в новогодишната нощ в София
То ще бъде част от програмата на новогодишния концерт на пл. „Княз Александър I“, организиран...
27.12 | 13:15