Защо чесънът е наш приятел? 14.03 | 13:42
Включването на пресен чесън в пролетното меню е изключително важно

Пресният чесън е известен като имуностимулант. Той е не по-малко употребяван от стария, защото полезните му съставки не са по-малко.
Пролетта е най-подходящият сезон за консумация на зеленчука. Освен, че пред този период е най-важно да подсилим имунната ни система, това е единственото време с годината, в което можем да се насладим на пресен чесън.
Той се бере малко преди главата му да бъде узряла и е ядлива както тя, така и перата му. Всяка част от него е пълна с полезни съставки, които си набавяме от разнообразно меню, а чесънът ни ги предлага накуп.
Вижте подробно ползите от натуралния антибиотик в Kulinar.bg.
Водещи
-
Караджов: Климатиците в немските ни вагони не работят, прозорците не се отварят
Така те стават като пещ, категоричен е министърът
05.07 | 15:00
-
Веселин Стойнев: Нищо не може да ни попречи за приемането на еврото
Кабинетът ще изкара пълен мандат, прогнозира Георги Харизанов
05.07 | 14:00
Най-четени
-
МВР отбелязва 146 години от създаването си
05.07 | 11:00
-
Пожар изпепели къщи и селскостопански постройки в Раковица
Огънят е локализиран, но все още има тлеещи сгради
05.07 | 10:40
-
Най-малко 24 загинали и над 20 изчезнали при внезапни наводнения в Тексас (ВИДЕО)
Някои от загиналите са деца
05.07 | 09:45
-
Доц. Георги Лозанов: Целта е ПП да бъде изтрита
По думите му създаденият около ПП скандал цели да дискредитира либералната демокрация
05.07 | 11:20