Защо чесънът е наш приятел? 14.03 | 13:42
Включването на пресен чесън в пролетното меню е изключително важно

Пресният чесън е известен като имуностимулант. Той е не по-малко употребяван от стария, защото полезните му съставки не са по-малко.
Пролетта е най-подходящият сезон за консумация на зеленчука. Освен, че пред този период е най-важно да подсилим имунната ни система, това е единственото време с годината, в което можем да се насладим на пресен чесън.
Той се бере малко преди главата му да бъде узряла и е ядлива както тя, така и перата му. Всяка част от него е пълна с полезни съставки, които си набавяме от разнообразно меню, а чесънът ни ги предлага накуп.
Вижте подробно ползите от натуралния антибиотик в Kulinar.bg.
Водещи
-
Полският Нострадамус: "Пандемия 2.0" идва през септември
Децата няма да тръгнат на училище, твърди
02.08 | 15:30
-
Хиляди с глоби по 350 евро в Гърция
Камионите и автобусите нямат право да се движат в лявата лента, дори при изпреварване
02.08 | 15:00
Най-четени
-
Протест затваря пътя към ГКПП "Маказа"
Призовават се гражданите, планиращи пътуване към Гърция в този ден и часови диапазон, да...
02.08 | 09:45
-
12 гръцки плажа загубиха своя "Син флаг"
На Халкидики разчистват плажовете от неправомерно поставени частни чадъри
02.08 | 10:40
-
БСП с традиционния си събор днес на Бузлуджа
Партията отбелязва 134 години от началото на организираното социалистическо движение у на
02.08 | 11:00
-
Петър Ганев: Промените в Закона за еврото се правят с цел концентрация на власт
Определени политически лица са в атака и това може да разбърка реда, по който се правят...
02.08 | 11:20