Защо чесънът е наш приятел? 14.03 | 13:42
Включването на пресен чесън в пролетното меню е изключително важно

Пресният чесън е известен като имуностимулант. Той е не по-малко употребяван от стария, защото полезните му съставки не са по-малко.
Пролетта е най-подходящият сезон за консумация на зеленчука. Освен, че пред този период е най-важно да подсилим имунната ни система, това е единственото време с годината, в което можем да се насладим на пресен чесън.
Той се бере малко преди главата му да бъде узряла и е ядлива както тя, така и перата му. Всяка част от него е пълна с полезни съставки, които си набавяме от разнообразно меню, а чесънът ни ги предлага накуп.
Вижте подробно ползите от натуралния антибиотик в Kulinar.bg.
Водещи
-
ОДМВР-София обявява конкурс за назначаване на полицаи! Какви длъжностни са вакантни?
Информация за хода на конкурса ще се публикува на интернет страницата на Дирекция „Човешки...
21.03 | 14:45
-
Соня Колтуклиева: Сценки от селски вечеринки ли разиграват Черепа и Руди Гела?
Това пише във "Фейсбук" Соня Колтуклиева.
21.03 | 14:30
-
Държавни магазини в пощите – как и какво ще продават
Идеята за разкриване на хранителни магазини в пощенските станции доведе до спорове сред...
21.03 | 14:15
Най-четени
-
Депутатите гласуваха на второ четене макрорамката на държавния бюджет за 2025 г.
Не се предвижда вдигане на данъци и се залага дефицит от 3% от БВП
21.03 | 05:42
-
Зрители са в потрес от лесбоаферата в „Хелс Китчън“
В последния сезон на кулинарното предаване „Хелс Китчън“ зрителите станаха свидетели на...
21.03 | 10:30
-
Парламентарната група на партия „Морал, единство, чест“ (МЕЧ) преустановява съществуването си
Според правилника за организацията и дейността на парламента минималният брой народни...
21.03 | 09:30
-
Голяма промяна в културата! Повече пари за археолозите
Разходите за политика в областта на създаване и популяризиране на съвременно изкуство в...
21.03 | 10:15