Как да поддържаме тялото си стегнато 03.04 | 13:00

Малко улесняващи предложения за по-бързо влизане във форма

От Микаела Мохарамян

Заедно с пролетта, освен умора и непостоянни климатични условия, идва и онова малко, но изяждащо усещане, че тялото ви има нужда от обновяване. Цяла зима то е било подложено на стресово угояване и живот като на забавен каданс.

Когато е студено е толкова лесно да се оправдаете, че не ви се ходи до фитнеса или да хапнете още едно десертче, за да преборите лошото настроение.

Ден след ден, няколко месеца подред коремът, талията, бедрата, дупето и ръцете ви са били подложени на нецелесъобразно отношение. И сега ви го връщат тъпкано.

Ако гледката в огледалото не ви харесва, давайте смело с промяната! Плосък корем, липса на целулит, добре оформени бедра и дупе - всички атрибути на привлекателната фигура могат да бъдат ваши без много усилия.

Нещо за обличане

Възобновете тренировките, независимо от какво естество са те. За по-добри резултати обаче, не забравяйте да си набавите отслабващ клин за бърза загуба на теглото.

Той ще ви отърве от неприятната портокалова кожа и съпътстващия целулит в областта на бедрата, корема и дупето. Освен че ще се сдобиете с осезаемо по-стегната и мека кожа, ще кажете "Сбогом!” на няколко сантиметра от вашите мерки.

Ако пък се включите в конкурса "Секси и красиви с Get.bg”, може да участвате за ваучер за пазаруване в магазина. 

Вижте останалите съвети и линк към играта на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени