Как да свалите 11 кг за един ден. Да, правилно прочетохте 18.11 | 12:05

Професионален опит показа нагледно как се прави

От Мартина Панайотова

Рос Еджли, персонален треньор от САЩ, реши да покаже на обществото истински ефективния начин за драстично намаляване на теглото в рамките на 24 часа.

С тази демонстрация той не цели да даде препоръка за отслабване, а точно обратното – да даде пример за това как не се прави и да акцентира върху факта, че човек може да започне да тежи много по-малко, без да е отслабнал нито грам.

След края на своя 24-часов експеримент Рос Еджли заявява: "Надявам се, че по този начин ще помогна на хората да установят едни много по-здравословни взаимоотношения с кантарите си и в крайна сметка ще осъзнаят, че теглото може да варира в зависимост от много други фактори, различни от подкожните мазнини.

Но за какъв експеримент точно става въпрос? Може би сте чували, че между 50 и 70% от тялото са вода. Ако трябва да вземем за пример Рос, който тежи 95 килограма, това ще рече, че поне 48 килограма от това тегло са под формата на телесни течности. 28-годишният американец се лишава от една значителна част от тях, използвайки не един, а няколко драстични подхода...

Как го прави може да научите от Fitwell.bg.

Водещи