Как да съхраняваме правилно храната си 28.05 | 21:25
6 правила за гарантирана безопасност в кухнята

С настъпването на топлите летни месеци, с покачването на температурата, рискът от зарази и болести също се покачва рязко.
А както знаете, един от основните носители на бактерии, е храната.
За това е много важно през лятото да поддържате кухнята си чиста, защото именно в начина, по който поддържате продуктите и хигиената в нея, зависи до колко сте изложени на риск от нежелани последствия, касаещи не друго, а здравето ви.
Колегите от Kulinar предлагат 6 прости, но изпитани златни правила, за осигуряване на безопасност в кухнята и правилно съхранение на продуктите в нея.
Водещи
-
Бюджетът е разчетен така, че е почти неизпълним в приходната му част
БНБ може да печати евробанкноти, но първо трябва да се премине през целия процес по приемане...
05.07 | 18:00
-
България е увеличила с 2500% износа на ток
Рекордът е на фона на трудната за енергетиката ни 2024-а година
05.07 | 17:41
-
Спецов: Икономическата обстановка у нас се подобрява
НАП отчита ръст в приходната част, Спецов разкритикува търговците за увеличаването на цените
05.07 | 17:20
-
Димитър Вацов: С държавата Пеевски прави същото, което направи с ДПС
"Борисов и Пеевски държат линия на отворени врати към крайните националисти"
05.07 | 17:00
Най-четени
-
Караджов: Климатиците в немските ни вагони не работят, прозорците не се отварят
Така те стават като пещ, категоричен е министърът
05.07 | 15:00
-
Веселин Стойнев: Нищо не може да ни попречи за приемането на еврото
Кабинетът ще изкара пълен мандат, прогнозира Георги Харизанов
05.07 | 14:00