Как да съхраняваме правилно храната си 28.05 | 21:25
6 правила за гарантирана безопасност в кухнята
С настъпването на топлите летни месеци, с покачването на температурата, рискът от зарази и болести също се покачва рязко.
А както знаете, един от основните носители на бактерии, е храната.
За това е много важно през лятото да поддържате кухнята си чиста, защото именно в начина, по който поддържате продуктите и хигиената в нея, зависи до колко сте изложени на риск от нежелани последствия, касаещи не друго, а здравето ви.
Колегите от Kulinar предлагат 6 прости, но изпитани златни правила, за осигуряване на безопасност в кухнята и правилно съхранение на продуктите в нея.
Водещи
-
Боряна Калейн е „Спортист на София“ за 2024 година
Сребърната медалистка от Париж оглави всички анкетни листи
02.01 | 18:00
-
Във вейпа, пушен от паднало от блок в Плевен дете, e имало наркотично вещество
Това заяви окръжният прокурор на Плевен Владимир Николов
02.01 | 17:20
-
ЕРМ Запад: Няма срок за подаване на заявление от клиенти заради прекъснат ток по празниците
Не е вярно твърдението, че срокът за жалбите до компанията заради прекъсване на електричество...
02.01 | 17:00
Най-четени
-
Политолог: Има знаци, че не Бойко Борисов ще вземе първия мандат
ПП няма да останат в опозиция, а Сценарият с радикален нов спасител го играем през 15 години,...
02.01 | 11:00
-
Безлов: Шенген носи полза за икономиката и българите
02.01 | 10:00
-
Декларациите за деца отпадат при пътуване към Гърция и Румъния
Това обясни директорът на Гранична полиция главен комисар Антон Златанов
02.01 | 10:20