Как се свалят 7 килограма без усилия 15.03 | 08:53

Тайната се крие в ежедневните хранителни навици

От Мартина Панайотова

Пролет е. Определено една от темите, които вълнуват всички, без значение на пол, възраст и изповядвана религия е тази за бързото вкарване във форма след дългите месеци на зимна летаргия и мазни манджи. От Jenite.bg предлагат седем невероятно лесни трикове, с които ще свалите седем килограма без особени усилия:

1. Кисело мляко вместо майонеза

Този трик чрез заместване ще ви спести много калории. Правете си вкусни салати и не се лишавайте от дресинг. Просто за приготвянето му използвайте нискомаслено кисело мляко, вместо тежка майонеза.

2. Плодове вместо вредни храни

Почти сигурно е, че в момента, в който започнете да се ограничавате в яденето, ще ви се приисква да хапвате какви ли не висококалорични изкушения. Възможно е дори да започнете да ги сънувате. Но, повярвайте ни, внезапно появилото се гладно желание спокойно може да бъде залъгано с полезен плод. Така че се постарайте винаги да имате по някоя ябълка под ръка.

3. Вода с лимон

Добре би било да замените приема на каквито и да било газирани напитки и псевдонатурални сокове със следната рецепта: сипете в шишето с вода малко прясно изцеден лимонов сок, или лъжичка ябълков оцет. Пийте колкото се може повече от тази течност. Тя едновременно ще потисне апетита ви, ще стимулира както метаболизма ви, така и бързината, с която тялото ви изгаря приетите калории.

Останалите може да научите от Jenite.bg.

Водещи

Най-четени