Най-дебелата жена на Острова хапва по 3 шоколада на закуска 16.02 | 07:21

Бренда Фланган-Дейвис трябва да спре да се храни, или ще загине

От Мартина Панайотова

Най-дебелата жена във Великобритания не е излизала от дома си от 4 години заради свръхтеглото си.

Бренда Фланган-Дейвис, която тежи цели 254 килограма, прекарва дните си в легнало положение, слушайки радио и пазарувайки от магазина онлайн.

Всеки ден Бренда поема по 6 000 калории – тройно по-голямо количество от онова, от което се нуждае средностатистическата жена, разказва в. The Sun.

Единственото движение, което прави, е да върви 20 стъпки по специалната мокра пътечка в банята – усилие, което я изтощава.

Наскоро докторите поставили на 43-годишната англичанка ултиматум – диета или смърт.

Пред вестника тя споделя: "Ужасявам се, но не мога да спра. Докторите ме предупредиха, че теглото ми ще ме убие, защото стресирам органите си. Но храната за мен е пристрастеност, с която не мога да се боря."

Бренда, която яде по 3 шоколада и пие по 3 кока-коли само на закуска, добавя: "Мразя този живот. Срамувам се, че се намирам в тази позиция. Искам да си помогна, но не знам откъде да започна."

Преди пет години жената била още по-тежка - тя тежала 300 килограма. Лекарите й казали, че тялото й не е достатъчно силно и не би могло да издържи интервенция, при която се поставя стесняващ стомаха обръч. Единственото й решение било да се подложи на строга диета.

На седмица жената харчи по 250 лири за храна.

Вижте снимки на най-дебелата жена във Великобритания тук.

Водещи

Най-четени