Нов начин за справяне с диабета 13.05 | 12:49

Мъж се излекува със сурова храна

От iNews.bg

Захарният диабет се дължи на отслабената реакция на клетките към инсулина или на недостатъчното му произвеждане в тялото. Болните обикновено трябва да спазват определено хранителен режим през целия си живот. Оказа се обаче, че имало траен начин за справяне с диабета.

Клинт Менич, жител на щата Орегон, се преборил с този здравословен проблем, след като една година бил на диета, състояща от сурова храна. След дълго хранене с вредни храни, като хот-дог, пица, газирани безалкохолни напитки, той достигнал тегло от над 200 килограма. Това довело до мъчителни болки в гърба, панкреатит и диабет.

Мъжът обаче вече може да се похвали, че тренира за маратон и не се притеснява ни най-малко от камерите. В момента напълно е забравил за предишните си здравословни проблеми. Това се дължи на тоталната промяна на хранителния му режим. Буквално спасил живота си след като преминал на диета, състояща се от изцяло сурови храни.

Колко килограма успял да свали Клинт благодарение на чудотворната диета и как се чувства сега, можете да разберете на страницата на Kulinar.bg.

Водещи

Най-четени