Фармацевтичният лидер Анджелини празнува първия си век с ново лого 20.09 | 15:15

В България компанията присъства от 2007 г. и е в топ 15 на фармацевтичните лидери

От iNews.bg

Тази година водещата фармацевтична компания Анджелини Груп (Angelini Group) отбелязва 100 години от създаването си. По този повод групата представи и ново, юбилейно лого.

Новото лого, създадено в чест на 100 годишнината, ще бъде използвано в комуникацията както към вътрешни, така и към външни публики. Графичното изображение включва в себе си много значими препратки: логото на Анджелини, както и буквата "А" (която често е асоциирана с фармацевтични продукти и е символ на здравина и прецизност), съчетани с важната цифра 100. Значимостта на юбилея е подчертана със слогана "Част от бъдещето от 1919 г.". Тези няколко думи въплъщават предприемаческия дух на семейство Анджелини, основан на устойчивост и непрекъснати иновации. Освен ново лого, Анджелини има и нов корпоративен уебсайт, посветен на годишнината –  http://www.angelini100.com/, чрез който потребителите могат да се информират за инициативите, които Групата планира да организира във връзка с този важен повод и които са насочени както към служителите, така и към общността като цяло.

Анджелини оперира в 17 държави, сред които и България, където присъства от 2007 г. под името Анджелини Фарма България (Angelini Pharma Bulgaria) след придобиването на партнираща компания CSC Pharmaceuticals. Компанията е класирана сред първите 15 компании на българския фармацевтичен пазар (източник IQVIA) с оборот от над 14 млн. евро (2018 г.).

Водещи

Най-четени