Шеф Борис Петров: Малоумни хора! Как ще дадеш на 4-годишни деца яйца за закуска в градината? 16.11 | 11:44

Вкарайте лесни рецепти за деца с алергии, защо да се чувстват различни!? Толкова ли е трудно!? Нали сте се събрали на групички с възможности , издавате само боклуци. Аз лично ще участвам в това безплатно, пише известният готвач

От iNews.bg

Популярният шеф готвач Борис Петров винаги има мнение по актуалните теми. Така е и сега, когато за пореден път се чу за натровени деца в детска градина. Случаят е от Пловдив, където в ДГ "Славей" 12 малчугани на около 4 годинки масово получиха оплаквания, а 3 от тях стигнаха до спешното в болница. Явно "брадърът" шеф Петров се е запознал детайлно с конкретния казус, защото още преди да са се изказали компетентните здравни власти, той взе инициативата в свои ръце. И с право!

ЕТО КАКВО НАПИСА ИЗВЕСТНИЯТ КУЛИНАР:

Малоумни хора!?

Как ще дадеш на деца от II група (4 годишни) яйца за закуска!

Трябва да има Рецептурник за Детските Градини!

Всеки вирус или сапрофитни бактерии в яйцата може да ги повали! Скоро в Метро - София и Пловдив имаха обявен такъв!! Преди няколко дни в Метро имаше заразени Птици с Птичи Грип, (инфлуенца) на фирма доставчик на Метро.

Моля да се тестват децата за това Рнк,вирус А (Н5N1)!!!!

Вируса беше от фирма "Яйца и Птици- ЗОРА АД" има намерено огнище на Инфлуенца!

Трябва да се направи Рецептурник за Детските Градини по дадени възрасти!

В тази държава в която всеки разбира от "готвене" трябва да има повече НОРМИ!!!

20 години го повтарям!!!

Рецептурник за Детски Градини и Училища.

В последно време се правят супер глупави кулинарни книги, от смотани фотографи и готвачи без работа, хаби се толкова безмислено ресурс за глупости с картинки, които никой не може да си сготви, даже някои издават вече на английски за да им се смеят навън. Събирате се на асоциации и демонстрирате колко сте добри, а децата ви ги приемат в болници с хранителни отравяния. Други знаменитости с био-хакинг ви учат как да се грижите на 60г. за дупето на баба ви!? Пишете безмислени автобиографии, мислейки се за Салвадор Дали!??

След като имат възможност и ресурси и ако наистина искат да направят нещо полезно, не да крадат евро фондове за образование, или пари на банкови карти или спонсори, да направят наистина един Здравословен Рецептурник за Детско Хранене с хубави, здравословни и лесни рецепти по възрастови групи, имайки предвид нови технологии и това, че вече няма сезонност на плодове и зеленчуци и после Министерството да го утвърди като норматив!

Вкарайте лесни рецепти за деца с алергии, защо да се чувстват различни!?

Толкова ли е трудно!? Нали сте се събрали на групички с възможности , издавате само боклуци!!!

Аз лично ще участвам в това безплатно!

Водещи

Най-четени