МРРБ с кампания - покажете най-хубавите снимки от родните си места 04.08 | 16:54

Най-добрите кадри и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 г., а 12 участника ще получат атрактивни награди

От iNews.bg

Покажете в снимка как променихме Вашия град, защо се гордеете с него и го подкрепете, за да има по-добро бъдеще. Нека заедно представим как модернизираме градовете и те стават по-добри места за живеене и туризъм и защо инвестициите са важни за техните жители.

С тази кампания Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Управляващият орган на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. приканват чрез снимки заедно да дадем възможност на обществото да види проектите, допринесли най-много за промяната на българските градове. Нека покажем кой от тях е най, най, най - с обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, училища, жилищни и обществени сгради, спортни площадки и центрове, рехабилитирани пътища, културни и туристически обекти, реновирани здравни заведения, обществен транспорт и внедрени интелигентни решения за управление на населените места.

Големината на снимките трябва да е между 2 MB и 6 MB. Задължително е при изпращането им да бъдат посочени име и адрес на автора, телефон, възраст, както и описание на мястото, където е направена снимката и мнение защо този обект Ви впечатлява. МРРБ очаква снимките на имейл: press@mrrb.government.bg до 30 септември 2019 г.

Най-добрите кадри и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 г., а 12 участника ще получат атрактивни награди. Фотосите ще бъдат публикувани в социалните мрежи, съобщиха от министерството.

Водещи

Най-четени