Ивайла този път окончателно отсвири ММА боеца Георги 16.04 | 10:26

В Базата се разрази война на световете

От iNews.bg

От началото на риалитито "Къртицата" по TV7 участниците се разделиха по интереси и симпатии. Световете на двама от най-близките приятели в Базата – на бившата миска Ивайла Бакалова и на ММА боеца Георги, обаче така се сблъскаха, че успяха сериозно да ги разтърсят.

"Голяма си лигла и ще страдаш един ден. Така те е завъртял животът, че си видяла само хубавите неща. От това, което чувам сега от теб и виждайки някои от действията ти, разбирам, че ти си видяла само хубавата страна. Ти си живей в твоя си измислен свят и само ще ти кажа, че твоят е малко по-измислен от моя", каза Георги на красавицата.

Думите му, разбира се, много я засегнаха, защото според нея това доказва, че за два месеца в предаването той не я е опознал изобщо. Освен това в последно време спортистът се изявявал като егоист и дори не се стараел да помага на жените в Базата, за разлика от един от най-нападаните участници Борислав.

"Опитвате се да ми наложите нещо, което аз нямам. Ти защо ме харесваш тогава? Твоят свят е много по-измислен с фалшивите приятели. Ти какво знаеш за моя свят?", опита се да опонира Ивайла.

1254015

Водещи

Най-четени