Борисов се гласи за президент 25.04 | 20:31

Това обяви лидерът на ГЕРБ по време на посещение в Смолян

От Десислава Маданска

"На първия ред стоят 15-20-годишни и на следващите избори ще гласуват за мен за президент. Това Местан и Станишев не могат да ми го вземат". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Смолян, предаде bTV. 

От трибуната Борисов припомни какво е свършило правителството му за региона през трите години управление.

"Само като гледам пълния площад сега, съм сигурен, че на изборите ще победим. Наистина много неща сме направили. Освен магистралите 700 млн. лв. сме усвоили само по ОП "Конкурентоспособност”, а над 3,5 млрд. лв. сме заделили за здравеопазване", похвали се Борисов.

"В този прекрасен град и природа, за които държавата е гарантирала пари, желая ви здраве и късмет", се обърна радостно партийният лидер към събралите се жители на Смолян.

Борисов посочи, че Цветан Цветанов не е с него, защото е заминал за Берлин. Той предупреди политиците да си мерят приказките, защото "след 12 май ще дойдат да си говорят с мен".

Във връзка със скандала с подслушванията по-рано днес Борисов заяви, че няма да иска оставката на Цветан Цветанов. Въпросът беше повдигнат, след като бившият земеделски министър обяви публично, че министрите от кабинета "Борисов” са били подслушвани, в това число и експремиерът.

Водещи

Най-четени