Кунева: Всички знаят кое е нормално 12.05 | 09:56

Лилидерът на "Движение България на гражданите" се надява на висока избирателна активност

От Ралица Стоянова

"За мен е ясно за какво гласувах и всички хора знаят кое е нормално". Това заяви лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева, след като упражни правото си на глас в НПМГ "Акад. Любомир Чакалов" в София, предаде БТА.

Според Кунева каквито и планове да имат хората за след месец, година или пет, ако нямат план за днешния ден какво да правят като българи, тези планове за бъдещето не струват нищо.

Днес е възможност да получим гражданско знание, ако ни е грижа за страната, ако я обичаме, трябва да го покажем", заяви Меглена Кунева. Тя изрази надежда за висока избирателна активност.

По повод на акцията в печатницата в Костинброд Кунева заяви, че фактите могат да се коментират само през погледа на Наказателния кодекс и че очаква с напрежение какви ще бъдат следващите стъпки на прокуратурата.

На въпрос дали вчерашният ден за размисъл е бил опорочен, тя заяви, че произходът на това говорене не бил по инициатива на партиите. Аз не съм си мислила, че ще давам извънредна пресконференция и ще оценявам тези събития, на мен ми е изключително неприятно"", заяви Меглена Кунева.

Тя цитира думи на Радой Ралин - "Ако от политиката си отидат отвратените, ще останат отвратителните".

Водещи

Най-четени