Нямало "масово напускане" от "България на гражданите" в Пловдив 01.04 | 11:09

Кунева трябва да се притеснява, след като хората я напускат, смята Дани Каназирева

От Кремена Бедерева

Над 1800 симпатизанти на "Движение България на гражданите” от Пловдив и областта си оттеглиха доверието от Меглена Кунева. Новината бе анонсирана вчера (31 март).

По повод тази информация от Клуб "Пловдив на гражданите" към Сдружение "България на гражданите" заявяват своята позиция относно появилите се на 30 и 31 март 2013 г. медийни публикации за "масово напускане” на членове от Сдружение "България на гражданите” в Пловдив, заявяваме категорично, че към момента няма постъпили заявления за напускане на членове на Клуб "Пловдив на гражданите” към сдружението.

Клубът в Пловдив се разграничава от обявената информация в медиите, се казва още в съобщението до медиите.

От своя страна областният координатор на движението в Пловдив Дани Каназирева смята, че Кунева трябва да се притеснява, след като хората я напускат. "Има подмяна на принципи, има и подмяна и на истини в партията", заяви тя в ефира на TV7.

”Освен че има подмяна на принципи, има и подмяна и на истини в партия "България на гражданите”. Питайте г-жа Кунева дали съм искала да бъда депутат и водач? Аз казах на сбирката през февруари, че не искам да ставам депутат. Аз съм силна на място в града. Как смятате, че тези хора са се оттеглили, защото не са в листите. Пак ще кажа, че има подмяна на истината. Г-жа Кунева трябва да се притесни, че нещо не е наред, след като хората я напускат.

Става въпрос, че от 885 души, които са в сдружение в Пловдив, 873 са членове на структурите и се оттеглят. Членовете на партията са над 300, а 52-ма от тях напускат. И двама да ви напуснат, трябва да се замислят. Това са хора, които оттеглят доверието. Това е притеснителен факт. Политическите елити на жълтите павета трябва да започнат да уважават мнението на хората. С поведението си и подредбата на листите Меглена Кунева показа, че няма да има доверие на хората, които изградиха мрежата. Пак целта е непознати да се настанят в креслата. Къде са гражданите, къде е доверието?".

Водещи

Най-четени