Предизборната програма на ГЕРБ ще има два крака 27.03 | 13:52

ГЕРБ отива на изборите със слогана "Имаме воля", Цветанов оглавява предизборния щаб

От Ивелина Георгиева

Цветан Цветанов ще оглави Националния предизборен щаб на ГЕРБ. "Това е моя роля от 2007 г., откогато ПП "ГЕРБ" е на политическата сцена", каза самият той.

По думите му управленската програма на ГЕРБ ще бъде реалистична и ще се стреми да запази стабилността в страната и да създаде нови работни места. 

Предизборната програма на ГЕРБ ще има два крака - единият са представителите, а другият е политическата програма, посочи Елен Герджиков.

Управленската програма на партията е изготвена основно от бившия министър по еврофондовете като в последните дни се е включил и експремиерът Бойко Борисов.

Дончев представи основните акценти в бъдещата управленска програма на ГЕРБ, като заяви, че само растящата икономика може да осигури доходи и заетост. 

Основен фокус и акцент ще бъде растящата икономика и грижата за малки и средни предприятия. Това може да стане като всички административни срокове могат да бъдат редуцирани на половина, обясни Дончев.

Не по-малко 5 милиарда лева годишно вярваме, че можем да осигурим в икономиката. Електронното управление е абсолютен приоритет и на втората година от мандата има амбицията да заработи.

В програмата на ГЕРБ е залегнало и МИЕТ да бъде разделено на две министерства. Предвидено е и постигане на справедлива цена на енергийните ресурси за хората и бизнеса.

Водещи

Най-четени