Илиан Илиев ще връща Станислав Ангелов в състава на Левски 29.03 | 16:55

Това обаче ще стане следващата седмица

От Краси Киров

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви на днешната пресконференция, че най-вероятно ще върне в отбора Станислав Ангелов. Капитанът на Левски бе отстранен от първия отбор заради реплики и неспазване на режима по време тренировките.

Днес на пресконференцията преди мача с Черно море Илиан Илиев сподели, че ще върне най-опитния играч на "сините" обратно в отбора след ок оло седмица.

"Най-вероятно Станислав Ангелов ще се завърне в отбора само, че другата седмица. Не искам да коментирам повече. Всичко се изяснихме със Станислав. Обясних му защо не тренира с отбора и така,"  заяви Илиан Илиев.

Станислав Ангелов бе отстранен от първия тим след равенството с Монтана и тренира самостоятелно.

"Най-лошото нещо, което ни се случи през паузата е контузията на Влади Гаджев с националния отбор. Не знаем какъв е терена във Варна. Ако теренът е лош ще подходим по-различно и ще разчитаме на по-директен футбол с по-малко разиграване на топката. По една или друга причина ще трябва да направим промени в състава. Трябва да сме по-живи и по-агресивни на терена, когато сме без топка."

"Не очаквам освиркване от феновете. За мен ще бъде по-специално на този терен понеже аз съм израстна в Черно море, но така се чувствах и когато идвах на "Герена" с другите отбори," добави Илиан.

Водещи

Най-четени