Вече ще можем да правим истински секс от разстояние 19.04 | 17:22

Революционно изобретение стана хит на пазара

От Мартина Панайотова

Слоганът на известната компания за телефони "connecting people", е на път да придобие нов смисъл, но заради иновационното изобретение на популярна марка кондоми.

Латексолеарната прави крачка напред (и огромен тек за човечеството), като се набърква в редиците на свързаните устройства, при това не с какво да е, а с гащи!

Фундаменталното "Fundawear" бельо е снабдено с виброточки, способни да се управляват от разстояние чрез апликациите на смартфона ви или от този на вашата половинка.

Иновативната технология позволява, вместо да висите като прани гащи пред камерата на компютъра, да управлявате от разстояние сексуалните си усещания.

Така например вече няма пречка да попаднете на оргазмираща посред натъпканото метро кака, просто защото гаджето ѝ на другия край на света, се е сетило точно в този момент да си поиграе с тъчскрийна на телефона си!

За да избегнат сконфузни ситуации от фирмата производител предлагат мъжки и женски версии на бельото, с различен набор вибриращи точки. Каква версия ще изберете за себе си, зависи от предпочитанията ви...

Вижте как нагледно става цялата работа в Div.bg.



Най-четени