Каква е новата мания на звездите 16.03 | 14:40

9 холивудски звезди, направили такъв избор

От iNews.bg

Едно от най-важните неща в живота на всеки човек е раждането на детето му. Някои двойки заснемат всеки миг от появата на хлапето си на бял свят, други правят различни ритуали. Последната мода е раждането у дома, въпреки че живеем в 21 век.

Повечето майки избират болничните условия. Все пак едно раждане не е никак маловажно и е по-добре да бъде следено от специалисти и хора, които да помогнат на майката да се справи. Ето обаче девет холивудски знаменитости, предпочели да свършат тази важна работа в домашни условия.

1. Дженифър Конъли

Носителката на Оскар за филма "Красив ум" - Дженифър Конъли, заслужава отличие и за избора си да роди вкъщи. Актрисата взима това решение и посреща на бял свят третото си дете и единствена дъщеря Агнес през 2011 г. Това се случва в дома й в Ню Йорк.

2. Памела Андерсън

Небезизвестната актриса от "Спасители на плажа" ражда и двамата си сина у дома. Това се случва с помощта на две акушерки и подкрепата на бащата на децата й – Томи Лий Джоунс.

3. Ерика Баду

Певицата Ерика Баду ражда и трите си деца вкъщи. Според нея няма нищо страшно в това, просто трябва да се подготвите добре. Трябва да изчистите съзнанието си и да бъдете готови за това, което ще се случи. Да съсредоточите цялата си енергия и любов в процеса на раждането.

4. Алисън Ханиган

Звездата от "Как се запознах с майка ви" - Алисън Ханиган, е поредната жена от звездния състав на Холивуд, която избира да роди вкъщи. Освен това тя решава да го направи без никакви обезболяващи. По-късно сподели, че й е помагала акушерка, а доктор въобще не е бил необходим.

Останалите пет смели звезди вижте на страницата на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени