Кардашиян зарязва Кание Уест, връща се при бившия си? 14.02 | 10:17

С Крис Хъмфрис преоткрили любовта, докато се развеждат

От Филипа Тодева

Ким Кардашиян и бившият ѝ съпруг Крис Хъмфрис ще се съберат отново и възможно най-скоро пак ще се оженят, твърди Weekly World News.

Изданието се въздържа да посочи източникът на тази информация, но твърди, че тя идва от близък на Кардашиян.

Според информацията, въпреки че Кардашиян е бременна от Кание Уест, тя е решила да се върне при Хъмфрис. Двамата преоткрили любовта си по време на бракоразводното дело, което тече в момента.

Вторият баща на Кардашиян – олимпийският шампион Брус Дженър е потвърдил информацията. Той посочил, че от любовта до омразата има само една крачка, а при Ким и Крис просто омразата се е превърнала отново в любов.

Че двойката се събира потвърдили и приятели на Хъмфрис от НБА. WWN пише, че Кание Уест е бесен, че любимата му Ким се събира с бившия си. Източници, близки до него, потвърдили, че той дори обмисля да възпее Хъмфрис в една от новите си песни, като го сравни с магарешки изпражнения.

На тези действия Хъмфрис отговорил лаконично: "Мога да го хвърля през дупката на поничка. Човекът е джудже". А самата Ким казала, че не би имала никакви проблеми да отгледа детето на Уест с Хъмфрис, дори била поласкана, че двамата се борят за нея.

Водещи

Най-четени