Следващият Джеймс Бонд може да е чернокож 25.07 | 19:22

За ролята на 007 спрягат 44-годишният актьор Идрис Елба

От iNews.bg

44-годишният актьор Идрис Елба е спряган като един от възможните претенденти за ролята на Джеймс Бонд в новите филми за шпионина. Все още не е ясно дали Даниел Крейг се е съгласил за четвърти път да влезе в ролята на агент 007 или окончателно е решил да се откаже.

25-ият филм за Джеймс Бонд трябва да излезе на големия екран през есента на 2019 г.

Ако се вярва на портала Hollywood Reporter, 49-годишният актьор Даниел Крейг няма да вземе участие в снимките на новия Джеймс Бонд. Преди около година Крейг твърдеше, че по скоро ще си среже вените, отколкото да участва отново във филм за Джеймс Бонд, но по-късно смекчи позицията си по въпроса.

Освен Идрис Елба, кандидати за новия Бонд са Том Хидълстън ("Конг . Островът на черепа", "Тор: Богът на гръмотевиците" и др.), Деймиън Люис ("Братя по оръжие", "Вътрешна сигурност" и др.), Том Харди ("Стар Трек X: Възмездието", "Генезис" – филмът, донесъл му награда на БАФТА за изгряваща звезда и др.) и Ейдън Торнър (поредицата "Хобит" и др.).

Американецът Идрис Елба пък е известен е най-вече с ролите си на Ръсел Бел в "Наркомрежа" (The Wire) и Джон Лутър в "Лутър" (Luther).

Водещи

Най-четени