Константинов вариант за селекционер на Полша 21.10 | 20:03

Бившият национал е водил преговори за заместник на Анастази

От Иво Вецев

Още един български треньор е намесен в спора за нов селекционер на националния отбор по волейбол на Полша. Това е легендата Пламен Константинов, който в момента води руския Губерния.

След европейското първенство в Полша и Дания, на което България се класира на 4-о място, Sporta.bg ви информира, че един от фаворитите е Радостин Стойчев, който обаче не е начело на списъка заради по-тънките си отношения с част от играчите на отбора.

Освен това той почна нов проект в Турция начело на Халбанк, където играят още Матей Казийски, Османи Хуанторена и още няколко от играчите на Тренто, които са дадени под наем.

Днес пък полското издание "Пжегльонд Спортови" излезе с материал, според който и Пламен Константинов е сред спряганите имена за нов селекционер на Полша, след като Андреа Анастази се оказа ненужен след осминафиналите.

В тази фаза България обърна домакина и стигна до 3:2 в мача, което доведе до уволнението на италианския селекционер година преди Световното първенство в страната.

Константинов пък е говорил пред изданието, като е разкрил за водени разговори с местната федерация, като подозира, че такива са били водени и с Радостин Стойчев.

Водещи

Най-четени