Коя звезда стана героиня от „Игра на тронове“ 17.03 | 21:00

В Холивуд също има запалени фенки на Денерис Таргариен

От iNews.bg

Мадона публикува в Instagram своя снимка, на която е облечена като принцеса Денерис Таргариен от сериала "Война на тронове", за да отбележи еврейския празник Пурим. Поп иконата избра този нестандартен начин, за да поздрави всички по света.

Пурим празник в юдаизма, на който евреите празнуват неуспеха на заговора на злия Аман, целящ тяхното избиване в халдейски Вавилон, както твърди книгата на Естир. Денят е свързван с веселие и радост, а според традицията евреите се маскират, организират празненства и карнавали, пият вино и вдигат шум.

На снимката 55-годишната Мадона е с платинено руса коса на вълни и кожен корсет. А раменете й са покрити със специална метална мрежа, към която са закрепени фигури на дракони, защото Денерис Таргариен е наричана още "майка на драконите".

Сериалът "Игра на тронове" е направена по фентъзи епоса "Песен за огън и лед" на писателя Джордж Р. Р. Мартин. Проектът е на HBO, като за заглавие е запазено името на първата книга. Първият сезон тръгва по екраните през 2011 г. и е сниман предимно в северна Ирландия.

Вижте снимката тук.

Водещи

Най-четени