Бащата на убитата Ани: Не съм убил дъщеря ми 10.05 | 14:50

Бакърджиев даде телефонно интервю от затвора на остров Корфу за гръцката телевизия "Алфа"

От iNews.bg

27-годишният Станислав Бакърджиев, категорично отрече да има нещо общо със жестокото убийство на дъщеря си Ани, пише GRreporter.

Бакърджиев даде телефонно интервю от затвора на остров Корфу за гръцката телевизия "Алфа" и сподели, че за да бъде открита истината, разследващите трябва да открият приятеля му Ники.

По негови думи "никой не е убил 4-годишното дете" и това, което се пише са "глупости".

Запитан дали ще бъде намерено тялото на малката Ани, мъжът отговори: "Това не мога аз да го кажа, трябва да бъде намерен Николай”. След това Бакърджиев е попитан защо и дали приятелят му го е направил, той отговори: "Не го направи той, но и той има голяма вина”, отговори Станислав, като отново не става ясно какво има предвид.

Припомняме ви, че на 21 април 4-годишната Ани бе обявена за изчезнала в Атина. След работата на разследващите беше установено, че детето е било убито по особено жесток начин.

 

Полицията повдигна обвинение в убийство срещу бащата на Ани Станислав Бакърджиев, а мнимото изчезване на детето е режисирано от самия него, се казва в официалното съобщение на органите на реда. 

Водещи

Най-четени