Жената, ранена при стрелбата срещу Алексей Петров, е жива 16.08 | 15:45

Оперират я по спешност в "Пирогов"

От iNews

Жената, ранена при стрелбата срещу Алексей Петров, ще бъде оперирана по спешност. Това казаха на брифинг по случая от "Пирогов". 

В болницата тя е приета с огнестрелна рана в ръката, преминала в гръдния шок. В началото е била контакта, след това е приведена в медикаментозна кома, казаха още от болницата.

Пострадалата веднага е въведена в пироговската противошокова зала, където са извършени подробни диагностични дейности. Тя е със счупена ръка и огнестрелна рана в предмишницата, като куршумът е преминал през гръдния ѝ кош. Два екипа в момента оперират пострадалата. 48-годишната жена е интубирана, въведена в медикаментозна кома.

Припомняме, че Алексей Петров бе застрелян показно с пушка в столичния квартал "Драгалевци", на пътя, който води към хижа "Алеко". Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които установяват безжизнено тяло на мъж и ранена жена.

Всички входове на София са блокирани от полицейски автомобили. Градският прокурор на София Илияна Кирилова, заедно с двама от заместниците й Христо Кръстев и Ивайло Илиев, са на мястото наъ убиййството.

Водещи

Най-четени