Криминално деяние или битов скандал - версиите за убийството в Коларци 17.07 | 16:00

Двама мъже бяха разстреляни, а жена бере душа в болницата

От Кремена Бедерева

Работи се по всички възможни версии при разследването на тежкия инцидент в тервелското село Коларци, при който бяха разстреляни двама мъже, а жена беше ранена, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Добрич комисар Стефан Йончев.

Не се изключва криминално деяние, както и битов скандал. До момента оръжието, с което е стреляно, не е намерено, каза още директорът на ОД на МВР. Сигналът е получен в 6,54 часа днес. Двамата мъже са били убити на място с огнестрелно оръжие, допълва БТА.

От Областната дирекция на МВР съобщиха, че криминалистите са на мястото на произшествието, като работата по изясняване на причините за тежкия инцидент се изясняват. Убитите са баща и син, обясни кметът на селото Фикрет Мюрсел.

Еньо Сидеров е на 88 години, а синът му Кръстьо е на 58 години. Те са намерени мъртви в дома си в село Коларци от колега на сина, който работел като дървосекач. Той повикал кмета.

Синът Кръстьо е открит мъртъв в къщата, съпругата му Гинка е намерена ранена и в тежко състояние.

Успяла е само да каже, че били нападнати около три часа след полунощ. Тя е настанена в реанимацията на болницата "Св. Ана" във Варна. 88-годишният Еньо лежал мъртъв на двора.

Според кмета на селото в семейството не е имало скандали.

Водещи

Най-четени