Наш ексцентричен певец разкри за скандални заплахи към себе си 09.07 | 13:59

Последните месеци доста често получавам смъртни заплахи. От българи! Повечето пъти на хомофобска основа. Това сподели певецът Иво Димчев в социалните мрежи

От iNews.bg

Наш ексцентричен певец разкри за скандални заплахи към себе си.

Последните месеци доста често получавам смъртни заплахи. От българи! Повечето пъти на хомофобска основа. Това сподели певецът Иво Димчев в социалните мрежи.

Една от последните заплахи за убийство е по особено жесток начин:

"От доста време те следя и знам повече за теб отколкото ти за себе си, знам дори къде ти е адресът, къде точно живееш. Имам фетиш към това да те убия и скоро ще го направя! Първо ще ти прережа сънната артерия и когато ти изтече мръсната заразно болна кръв ще ти залея гадният ти труп с туба сярна киселина, за да ти изтече в канала под формата на течност. Още малко ще дишаш въздух на тая земя!"

Димчев подал сигнал до прокуратурата за поредната заплаха. По думите му два месеца по-късно получил писмо от прокурор Ивайло Гоцков, с което му се отказва образуването на досъдебно производство.

"Това не е възможно да се случи в нито една нормална държава! Никой от приятелите ми в Европа или Щатите не вярва, че това е възможно. Ами ЕТО възможно е!", коментира още артистът.

Водещи

Най-четени