Нови разкрития по делото за двойното убийство от кв. Надежда 20.10 | 16:38

Поискана бе и медицинска експертиза

От iNews.bg

Извършителят на двойното убийство от кв. Надежда Викторио Александров е звънял два пъти от затвора на бащата на убитата от него Дарина. В записите, които бяха пуснати в съдебната зала се чува как Георги Министерски на няколко пъти пита кой се обажда, а от другата страна се мълчи. На поредното питане, Викторио отговаря - "Кой може да се обажда".

Втори разговор е бил проведен през ноември миналата година, в който били отправени заплахи не само към Ваня и Георги Министерски, родителите на жена му Дарина, но и към тяхната племенничка, която тогава била на 10 години.

На днешното заседание съдебният състав с председател Иван Коев реши да назначи енцефалографско изследване на Викторио. То беше поискано от неговите защитници Петя Шопова и Коста Богацевски.

Причината - когато бил във втори клас получил увреждания в облстта на главата, твърдят защитниците. За тези травми обаче нямало медицинска документация. През 2017 г. пък бил изследван и имал кръвонасядане на тила. Травмата била причинена при бой с трима.

Експертизата бе одобрена от съда и ще бъде извършена от невролог.

Водещи

Най-четени